Hae
Chandelierhome

Maljakko-friikki täällä terve

Se on sellaista maljakko rakkautta, tämä minun suhtautumiseni näihin astioihin. Lasiset, keraamiset, metalliset sekä muut – minä sanon kaikille kyllä.

Koolla ei ole väliä, sillä se lähtee tuntumasta. Maljakon pinnalla, muotokielellä ja värillä on merkityksensä ja olen huomannut että pidän hyvinkin erilaisista tyyleistä.  Rakastan maljakkojen liukasta ja viileää pintaa. Sitä miten ne vaikuttavat niin valtavasti kodin tunnelmaan yhdessä leikkojen kera. Sanoinhan että olen vähän maljakkofriikki..

Hieman on harmittanut, kun tähän mennessä kaikki tulppaanit mitä olen kotiin kiikuttanut, ovat nuupahtaneet jo parissa päivässä ja ilmeisesti tämä pakkanen tekee sen. Pikku surkeat paleltuvat kotimatkalla tai pahimmassa tapauksessa jo kaupassa. Tänäänkin oli sellainen tulipalopakkanen, että oli laitettava jo sähköpattereita päälle ja silti huusholli jäähtyi todella nopeasti vaikka leivinuunia lämmitellään joka päivä.

Maljakko kotikierrosta siis.. ja täytyy myöntää, että olen aika spontaanisti ostanut näitä kaunottaria kotia sulostuttamaan ja nyt pitäisi taas yrittää hillitä ostomaniaansa. Marimekon Urnasta en ihme kyllä ole saanut vielä mitään palavaa pakkomiellettä, vaikka niin ensin ajattelin sen ensimmäisiä kertoja nähdessäni että tuo muuten tulee myös meille.

Kirpputoreilta olen monet kerrat kantanut kotiin mitä suloisempia yksilöitä ja eniten minua viehättävät ohuesta lasista valmistetut pienet, sellaiset sirot maljakot. (yläpuolella näkyy) Yksinkertaiset mustikanvarvut näyttävät kerrassaan hurmaavilta ja etenkin kesä aikaan suosin näitä minimalistisia maljakoita. Palataan ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *