Hae
Chandelierhome

Voimaannuttava Marimekko

Arvatkeepa mitä minulle tulee mieleen Marimekosta juuri nyt?

Se kaikki värien ja kuvioiden laaja kirjo, tuovat mieleeni teepussit ja kahvin tuoksun. Keräsalaatit, kaalikeitot ja porkkanat, hitaat aamut ja tiskatut astiat. Levottomat jalat, ilon ja onnen. Itse tehdyn perunarieskan, pakkaspäivät ja väreilevän ilman. Etäällä näen huonoja päiviä, vesisadetta, tuulta ja tappuraa. Hyvin mielenkiintoista.

Minulle on tullut siis Marimekko-thing ja ihan vain ihmettelen tätä, että miten ihmeessä mä en ole aikaisemmin tajunnut näiden päälle mitään. Siis vallan  i h a n i a.

Ihastukseni syntyi, kun aika spontaanisti piristin itseäni näillä Oiva Rosarium mukeilla. Tiedättehän sellaisen tunteen, kun  näet jotain ja tiedät että tämä on muuten juuri se kahvikuppi mistä juot aamuisin tuoremehua tai kauramaitokahvia ja silloin ei ole mihinkään kiire? Niistä juodaan sateen jälkeen päiväkahvit lämpimässä kesäsäässä ulkona ja kun pitkästä aikaa leivon jotain, otan nämä esille kaapista. Katan ne aamulla pöytään, kun ystävätär on meillä yökylässä.

Muutamalla klikkauksella ostin itselleni pienen palan onnea ja suuntasin ajatukseni lähestyviin, ihaniin hetkiin arjessa ja elämässä ylipäätään. Joku sanoo että se on materialismi onnea, mutta mä väitän että tämä on nyt kyllä jotain ihan muuta.

Niin hassulle kun se kuullostaakin, niin nämä mukit voimaannuttavat minua. Ne antavat minulle jollain mystisellä tavalla ihan valtavasti inspiraatiota. Ne ilahduttavat minua nyt, kun tunnen oloni epänormaalin väsyneeksi aurinkoisista päivistä huolimatta. Ne saattavat lempeästi ajatuksiani kohti lähestyvää kevättalvea, motivoivat parempiin valintoihin arjessa ja auttavat unohtamaan kotona vallitsevan remonttikaaoksen, melun ja sotkun mikä seurasi kun isäntä jatkoi wc:n remonttia.

Heippa niin perkeleen väsyttävä tammikuu ja tervetuloa lyhyempi helmikuu!

PS. Instagram hiljaisuus ohi

PPS. Viimeisimmät x 3 ahaa elämystä?

2 kommenttia

 1. Sirpa kirjoitti:

  Lempeän kaunis, jopa jotenkin runollinen postaus. Tykkäsin <3

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Huomenta ja kiitoksia paljon <3

   Minulla oli hieman samankaltaisia tuntemuksia postauksen luettuani kirjoittamisen jälkeen loppuun. Tosin ajattelin että jestas mä oon outo. Mutta runoilijat ja muut taiteilijathan saavat olla hieman outoja jos siltä tuntuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *