Hae
Chandelierhome

Valtava Ikea Stockholm

Vierashuoneessa, eli monitoimihuoneessa tuulee – nimittäin sinne kariutuneet sisustuksen tuulet. Stockholm ei jäänytkään heti eteiseen niin kuin oli tarkoitus alunperin. En arvannutkaan miten ikävät jäljet peilistä jäi eteisen seinään ja tätä kaappia ei siellä nähdä, ennen kuin seinät on maalattu uudelleen. Pääsenpäs samalla vaihtamaan väriä, kun Tikkurilan romanttinen Shantung ei ole mun juttu enää.

Minulla on muutenkin seinien maalikuume ja melkein jo arvasin vuosi sitten, että juuri maalatut olohuoneen valkoiset seinät alkavat tympäistä jossain vaiheessa. Olihan meillä sentään tumma hirsipaneeli ennen niitä ja muutos nykyiseen oli valtava.

Seuraavalla kerralla kokeillaan sitten kultaista keskitietä, ei mitään joko tummaa tai valkoista meininkiä. Maanläheinen ajaton väri joka sopii melkein minkä kanssa vaan yksiin.

Kodin to-do juttuihin ei riitä edes kahden käden sormet laskemaan ja jokainen pienikin juttu on voitto kotiin. Eteinen on kaivannut jo vuosia säilytystilaa kaiken maailman laturin johdoille, pienelle tarpeettomalle krääsälle, avaimille yms ja nyt sellainen on vihdoinkin meillä.  Sitä en tiedä, että muuttuuko ajatusmaailmani sen suhteen että näiden edellä mainittujen tulisi tosiaan olla juuri eteisessä. Kaappi sisältöineen voi löytyä vaikka puolen vuoden päästä keittiöstä jos siltä tuntuu. Niin keskeneräistä täällä on ja paikat hakevat aina paikkaansa.

Nyt on monitoimihuoneessa jättiläinen

Mä en muistakkaan milloin olisin viimeksi ostanut kaapin, joten tuli ihan positiivisena yllätyksenä se miten paljon nämä kätkevätkään sisäänsä säilytystilaa.  Tää Ikean Stockholmhan on v a l t a v a ja tänne mahtuu vaikka mitä. Mulle iskee ihan valinnanvaikeus että mitä mä tänne nyt laitan?

Viikkaisinko liinavaatteet? Ne nimittäin mahtuisivat sinne. Vai kentien laittaisinko sinne sen kaiken pienen pilipali krääsän mitä kotoa löytyy aina vaikka kuinka konmarittaisi? Omat lempparivaatteet? Astioita?

Kaappi sijoitettiin nyt joka tapauksessa vierashuoneeseen, eli monitoimihuoneeseen ja se teki huoneesta jotenkin tosi kotoisan ja boheemin. Liiankin boheemin. Pientavara kaapin päällä ja sen yläpuolella tarvitsee selvästi vielä tottunutta silmää, koska liian cozy koti ei oo mun juttu, vaan kaipaan ympärille selkeyttä jannuhuolettoman toveriksi.

Talviloma lähestyy ja työpäivät ennen sitä pystyy laskemaan jo yhden käden sormilla. Jippii!

Sitten rentoudutaan vähän lisää, urheillaan että aivojen välittäjäaineet saa kyytiä, opiskellaan valokuvausta, yökyläillään mummoloissa ja tätitettäväkin olisi ihana ottaa meille yökylään pitkästä aikaa. Tuntuu jotenkin todella oudolle että tämän palkattoman jälkeen mulla on lomia vaikka miten paljon vuodessa ja kohta niiden määrä nousee vielä mhuutamalla päivällä. Kyllä kiitollinen saa olla, että meillä Suomessa on näin hyvin asiat. Vielä kun yrittäjät ja yksityiset saataisiin samalle viivalle.

Ps. Kannattaa muuten katsoa sellainen tv-sarja kuin You.

6 kommenttia

 1. idahhh kirjoitti:

  Kaunista! Haaveilen samasta kaapista mutta sille ei ole yksinkertaisesti paikkaa – muuten olisin varmaan jo ostanut 😀

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Kiitoksia, minäkin tykkään tästä kovin. Harmi kun sulla ei löydy tälle paikkaa kodistasi. Tää on kyllä ostamisen arvoinen vaikka aika arvokas oli Ikean kaapiksi 🙂

 2. Heidi kirjoitti:

  Minulta löytyy myös tämä kaappi ja suunnittelen toisen ostoa, koska se on niin kaunis 😍. Meillä kaappi siirrettiin vierashuoneesta olohuoneeseen remontin tieltä. Nyt molemmat, minä ja mies ollaan sitä mieltä, että se on täydellinen myös olohuoneessa. Tosi kivalta näyttää myös kun näitä on kaksi vierekkäin. Taitaa lipasto lähteä myyntii, että saadaan toinen stockholm perheeseen 😅.

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Heippa Heidi. Voi että, mulle kelpaisi myös kaksi kaappia tätä kaunotarta. Mä olen kyllä niin myyty tähän kaappiin. Oli todella hyvä ostos vaikka aika arvokas oli. Näihin mahtuu ihan älyttömästi tavaraa <3 Mukavaa viikonvaihdetta

 3. Riikka M kirjoitti:

  Kaappi sopii paikalleen oikein hyvin, näyttää tosi hyvälle 🙂

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Heippa Riikka <3 Kaappi on oikein kaunis mutta silti kaipailisin sitä eteiseen, mutta sinne sitä ei vielä pysty laittamaan kun siinä kohtaa on iso peili mistä on jäänyt ikävät jäljet ja ne jäisi sinne esille. Mutta pikku hiljaa se on edettävä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *