Hae
Chandelierhome

Pysähtymässä

Ensimmäinen lomapäivä tuntuu juhlavalta. Kokonainen viikko aikaa pyörittää arkeansa ilman kolmivuorotyön sanelemaa tahtia. Tällä viikolla teen just sitä mistä itse tykkään.

Onneksi nautin muuten siivoamisesta, koska tän naisen elämästä ei kotityöt lopu. Meinasin ensin todeta että meidän naisien elämästä ei ne lopu, mut eihän se nykyään mene niin. Myös miehien kuuluu välillä kohdata itse itsensä imurin varresta. Se on ihan hyvä juttu, vaikka meillä mennäänkin melkein silti niin kuin ennen vanhaan. On miehien ja naisten työt. Voisin joskus kertoa enemmänkin siitä, kun suomalainen mies ei puhu eikä pussaa.

Teen just sitä mistä itse tykkään..? Aikataulutin sittenkin (tietenkin) hieman viikkoani, koska se on näköjään mun tyyli ja mieltäni lämmittää kovin se jos etäällä on jotain mitä odottaa. Oma hyvinvointi edellä – Ja tulevalle viikolle suunnitellut asiat ovat oikein mieluisia. Pitkästä aikaa hierontaan, kampaamoon, tätitettävä yökylään, mummoloita, ulkoilua paljon ja olisipa mukava jatkaa vaikka makuuhuoneen tapettien repimistäkin poikkeen, kun on tässä nyt vietetty sellainen melkein ikuisuuden kestävä luovatauko.

Jouten olollekkin on aikansa ja se painottuu itselleni erityisesti kiireettömissä aamuissa joita on nyt sen viikon verran. Ne yhdessä voimaannuttavien kahvikuppien kera tekevät sielulle hyvää ja pienistä aikatauluista huolimatta jokaiseen päivään mahtuu myös spontaaniutta jos siltä tuntuu.

Ajattelin pysähtyä vain vaihtamaan hieman kuulumisia. Mitä sinulle kuuluu siis?

Mitkä ihmeen voimaannuttavat kahvikupit?

2 kommenttia

 1. Milla Sukhimatoilta kirjoitti:

  Mukavaa lomaa, toivottavasti saat rentouduttua, muutenkin kuin kotia laittamalla 🙂

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Kiitoksia Milla 😙

   Hyvin on jo nyt tullut akkuja ladattua kun muutamat pitkät yöunet nukkunut 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *