Hae
Chandelierhome

Kevät värejä kotona

Tämä orastava kevät on ollut upea. Aurinkoa on piisannut taivaan täydeltä ja tää lomamuija on ulkoillut niin kuin meinasikin.

On ollut oikein hyvä, akkuja lataava viikko ja muutama päivä tässä olisi vielä jäljellä ennen kuin arki taas alkaa. Voisin helposti olla toisenkin viikon vielä jouten. Noh, onneksi se kesäloma on sitten seuraavaksi. Ei saisi kitistä liikaa näistä lomista, vaan olla oikeasti tyytyväinen siitä miten paljon sitä saakaan olla lomalla. Toista se on yrittäjillä.

Kevät sisustus 2019

Lisääntynyt valo paljastaa kotona taas sen pölypaskan määrän ja se motivoi heilumaan mopin varressa tiheämmin.

Kevät tuli tänne vesipisaroissa, jotka tippuvat katolta lumien sulaessa. Se näkyy pidentyneessä päivässä kun klo 17:00 aikaan näkee vielä ihan hyvin lenkkeillä. Sen tuntee jo iholla, kun lenkillä tulee tosi kuuma talvikamppeissa.

Tänä vuonna kevät sisustus toi uusia sävyjä meidän kotiin ja se on mm. tämä valloittava vihreä mikä näkyy ympärillä hyvin pieninä yksityiskohtina. Ja sellaisena siitä tykkäänkin, kuten muidenkin vuodenaikojen väreistä, sellaisista pienistä ripauksista.

Vähemmän on enemmän edelleen.

Vihreän lisäksi tykkään edelleen sisustaa myös vaaleanpunaisella tähän aikaan vuodesta ja kesäisin.  Se on sellainen väri, johon en näköjään kyllästy. Talvella ei näin hempeitä värejä meillä nää, vaan mieli halajaa jo syksyllä mausteisempia ja maanläheisempiä värejä ympärilleen. Talvella taas koti ja mieli tuntuu vaipuvan johonkin harmauteen, talviunille, sinisiin hetkiin ja sisustuksen polte on selvästi enemmän kynttilöissä kuin sisustustyynyissä.

On muuten aina niin ilo huomata, miten pienillä jutuilla on iso vaikutus kodin sisustukseen ja rakastan näiden vihreiden tyynyjen tuomaa raikkautta kotona. Vielä kun osaisi hoivata viherkasveja niin en ehkä kestäisi…

Olen fiilistellyt vihreää kevät sisustuksessa muuten joskus aikaisemminkin muistatko? Silloin kotona vihreä näkyi lähinnä rönsyilevässä leikkokimpussa, mikä olisi nytkin kelvannut, mutta kauppiaalla ei ollut riittävästi tähän matskua tällä kertaa.

Leikot ovat sisustuksessa itselleni tärkeät ja ne ovatkin sellaista arjen luksusta visuaalisessa muodossa. Vähän niin kuin kynttilätkin.

Joko siellä on kevättä rinnassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *