Hae
Chandelierhome

4 x merkkiä lähestyvästä keväästä

Kevättä kohti. Tai oikeastaan aurinkoisten, plussa-aste päivien inspiroimaa tekstiä männä viikolta, koska nyt tuolla ulkona ei todellakaan ole mikään kevät, vaan ilmassa leijailee lumihiutaleet ja jäätävä tuuli.

Kevättä kohti kuitenkin mennään niin Ikean ja H & M kuvastoissa, kuin myös täällä Pohjois-Savossa.

valoa kansalle

Ihan konkreettisestihhan päivät ovat pidentyneet ihan hulluna. Ulkoilemaan pystyy helposti vielä kuuden aikaankin täällä maalla, missä eivät katuvalot valaise tietä.

Auringonvalo on myös armoton ja se näyttää kotona taas sen miten sotkuisia nurkat onkaan, vaikka vastahan mä siivosin?

Valon tuoma energia näkyy ja sen voit bongata hyväntuulisesta naisesta, lisääntyneestä ulkoilusta, niistä pölyisistä nurkista ja valokuvauksesta. Se piristää ihan huikeasti, vaikka matalapainettakin välillä on.

Hempeitä sävyjä

Tutut, vaaleanpunaisen eri sävyt viehättävät taas ja tänä vuonna minua niiden lisäksi ihastuttaa myös vihreä erityisesti. Kotiin tekisi hankkia jos sun minkälaista viherkasvia, mutta ehkä tällä kertaa opiskelisin aihetta hieman etukäteen, ettei vaan tulis taas pettymyksiä ja epäonnistumisia. En pärjää edelleenkään kasvien kanssa.

Viehättävästä vihreästä hyvä esimerkki on tämä Marimekon Kaalimetsä jonka nimi jo pelkästään vaikutti mun ostopäätökseen. Valloittava! Toinen vihreä tyyny on hankittu Jyskistä.

elämä on ulkona, kaipaan ihanaa selkeyttä

Joulun jälkeen kotona  näkyi sisustuksessa ihana selkeys.

Kun mennään kevättä  ja kesää kohden, alkaa elämä pyöriä enemmän ulkona ja haluan että siivoamiseen menee mahdollisimman vähän aikaa.

Kaipaan kesällä vieläkin enemmän riisuttua laskutilaa senkin päällä ja minua viehättää yksinkertainen, mahdollisimman siisti ja raikas koti ympärillä.

Syksyisin mieleni taas halajaa käpertymistä sohvan nurkkaan, torkkupeiton alle ja ilmassa tuoksuu kynttilät. Syksyn sisustaminen on mausteisempaa ja siinä on enemmän syvyyttä. Tarvitaan lisää tekstiileitä ja somisteita, kun kerta ollaan rakentamassa pesää.

Kesäkeittiö vihdoinkin?

Mullahan on aina tämä tyyli, että hyvissä ajoin julistetaan ilmoille tulevan kesän to-do listat.

Suunnitelmissa on tehdä paljon ja vaikka mitä, mutta käytännössä  mä sitten löhöän aurinkotuolissa kaiken vapaa-ajan ja oon menossa kaikkialla muulla kuin puutarhatöissä. Viime kesä oli siinä suhteessa poikkeus: mä en tuntenut tästä edes huonoa omaatuntoa. Oli se sen verran lämmin, ihana ja erikoinen kesä.

Vilpittömästi toivon, että tänä vuonna oltaisiin reippaampia ja olisi ihan huippua vihdoinkin saada se kesäkeittiö.

Kauniimpi pihamaa houkuttelee ajatuksena myös ja en kaipaa mitään suurta, vaan vähän skarpimpaa tonttia. Joten ehkä vihdoinkin? Joko siellä on kevään merkit ilmassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *