Hae
Chandelierhome

Kevätsiivousta & uusia juttuja

Pitäisi aloittaa kevätsiivous. Sellainen juuri, jonka ansiosta on myös helpompi hengittää. Samalla ylimääräistä turhaa hus pois kierrätykseen ja mielikin kepenee. Suursiivous rentouttaa, auttaa purkamaan stressiä ja puhdistaa monessakin mielessä. Silti voisin joskus kokeilla ulkoistaa sen, jos vaan ilkiäisin.

Aikaisemmin kotona jopa aika hyvin pärjännyt aloe vera voi taas surkeasti ja en tiedä mitä tällä kertaa tapahtui. En ole todellakaan kastellut sitä liikaa, mutta multia vaihdoin kaksikin kertaa, kun ekalla kerralla en laittanut niitä riittävästi. Toisella kerralla hoivatessa ne mullat napattiin versaasta mukaan ja ne saattoivat olla aika kylmiä. Olisiko aloe möksähtänyt siitä?

Uusia hankintoja kotona ei ole muuta kuin matto ja kyllä sitä odotettiin. Vilijonkka on vihdoinkin oppinut 95% sisäsiistiksi mikä on ihan jees, koska en koskaan sano ei koskaan.

Maton väri oli yllätävä, koska alunperin jotenkin ajattelin että senhän täytyy olla valkoinen niin kuin olohuoneen toisessakin nurkassa, mutta minun kriteerit täyttävää mattoa on hankala löytää. Tulee olla todella iso, puhtaan valkoinen, mahdollisimman pölyämätön ja ehdottomasti itse pestävä, eikä mitään pesulakamaa. Sitten ihan vahingossa tämä harmaa matto tuli meille. Tykätään molemmat siitä. Tämä ihanuus löytyi Askosta, ja vieläpä edullisesti.

Leikkokimppuja en muistakkaan milloin viimeksi olisin niitä hankkinut. Ne olen unohtanut ja olinhan mä tässä tosi pitkään kipeänä. Silloin ei kukat kiinnosta..

Oon vihdoinkin saanut käännettyä rytmiäni aika normaaliksi. Oli aamu tai iltavuoro, minä herään aikaisin ja se on hyvä. Elämä tuntuu normaalimmalta, kun ei aina ole rytmi sekaisin ja tule maattua sängyn pohjalla puolille päivin.

Normaali elämä. Täällä on siivottu vähän muutakin ja olen raikonnut elämästäni pois sellaisia asioita jotka saavat oloni epämukavaksi. Huolehdin, että saan levättyä tarpeeksi eikä työtaakkani ole kohtuuton. Vaalin ihmissuhteita jotka ovat vilpittömiä ja tunne on niissä molemminpuolista. Syön kevyemmin ja liikun enemmän. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä ja kevätsiivousta joka saattaa pyöräyttää monenkin asian uusiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *