Hae
Chandelierhome

Blogin tulevaisuus

Minulla on lupsakka olo. Jos tekemättömiä töitä ei saada suoritettua pois alta, ne jääkööt myöhemmäksi. To-do listoja ei yksinkertaisesti tehdä, tai niitä ei ainakaan ääneen julisteta. Ahkeroidaan se mitä jaksetaan. Heitetään rutiinit nurkkaan. Olkoot kevääni mukavan mutkatonta.

Mä veikkaan, että mun pikku hiljaa tapahtunut siedättyminen pölyyn on nostanut elämänlaatuani ihan huikeasti. Pieni pöly ei haittaa, eikä se isokaan välillä (mitä nyt silmiä ei hivele..). Kun kelailen ajatuksiani vuoteen kahteen taaksepäin – Alkaa ihan ahdistaa, miten ehdoton suorittaja sitä onkaan ollut?

Monesti asiat loksahtavat paikoilleen useimmiten ajan kanssa ihan itsestään. Ja joskus kun arvomaailman terävä korttipakka sekoittuu, menevät asiat ihan uusiin uriin. Ehdottomilta tuntuvista asioista tulee joskus toissijaisia ja jälkikäteen sitä oivaltaa, miten tuostakin asiasta olisi voinut selvitä vähemmällä stressillä.

Tänään on ilmassa kevät. Tai oikeastaan jo kesä. Lämpötila näyttää varjossa 15 astetta ja tahto tarttua haravan varteen on vilpitöntä. Lähestyvän kesän myötä sitä huomaa blogin hiljenevän entisestään ja olen pohtinut viime aikoina paljonkin tätä harrastustani.

Blogin pitäminen on ollut minun oikein mukava harrastus ja rakas sellainen.  Silti tiedän, että aika aikaansa ja olen tullut siihen lopputulokseen, että ehkä tämä on minun viimeinen vuoteni täällä virtuaalisessa Kattokruunukodissa? Siltä ainakin nyt tuntuu. En halua tuijottaa kännykkäni näyttöä vähän väliä, tuntea tarvetta päivittää Instagramin storiesseja kerran vuorokaudessa, stressata algoritmia tai muutenkaan elää elämääni kuvien kautta. Vaikka missään rakkauvessa se ei pakkopullaa ole ollut, vaan olen tykännyt olla someaktiivinen, valokuvata ja kirjoittaa blogia.

Olen pohtinut, että jos jättäisin vain Facebookin ja Instagramin yksityisen tilin käyttöön. Naamakirja on siitä hyvä, että sieltä tavoittaa ne ihmiset elämäänsä jotka ovat etäällä. Instagramista tykkään tosi paljon, mutta oikeastaan nykyään enemmän siitä omasta henkilökohtaisesta tilistä, jonne kirjoitan mitä mieleen tulee ja kuvat on otettu perunalla. Tai öhöm. Iphonella! Joka tapauksessa ei järkkärillä.

Veikkaan, että kun lopetan sekä blogin että sisustustilini Instassa, minuun iskee tarve toteuttaa luovuuttani jollain muulla tavalla. On vain mielenkiintoista nähdä, mitä keksin kaiken tämän jälkeen.

6 kommenttia

 1. Kati Villa Valko kirjoitti:

  Kiitos hyvästä postauksesta. Ehkä tiedätkin, että omat ajatukset ovat olleet pitkään samat. Mutta lopullinen päätös lopettamisesta vielä puuttuu. Tiedän, että se on lähellä. Ihanaa kevättä ja kesää! 😍 ollaan yhteyksissä ainakin villisjutuista. ❤️

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Heippa ihana 💚 joo muistan, sielläkin ollut samaa ilmassa. Ehdottomasti yhteyksissä, rapsutuksia sinne ja leppoisaa kevättä, kohta jo kesää 💚

 2. Kirsi Martina kirjoitti:

  Voi, mänolen tykännyt lukea blogiasi. Se on yksi hienoimmista blogeista mikä on ollut minun to do- listallani aina työkalenterin lehdellä muistaa lukea – kiitos siis ihanasta blogista🌼

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Moikka Kirsi ja siis apua kiitoksia 💚 mukava että olet viihtynyt ja kiitoksia kun jätit vielä kommentin. Kaikkea hyvää 💛

 3. Miina kirjoitti:

  Sun blogia on kyllä ollut kiva seurailla ja kiva kun löysin tänne ihan sillä kun olet kommentoinut mun blogia! <3 Ja kun lopetat bloggaamisen, niin uskon kyllä että löydät jonkun inspiroivan harrastuksen, itse jos lopettaisin niin uskoisin että kulkisin silti kameran kanssa yhtä tiiviisti kuin ennenkin! Mutta ihan mahtavaa että osaat jättää turhan someselaamisen ja keskittyä muuhunkin elämään, itse kans haluaisin vähentää tuota luurin tuijottelua ja hoitaa näitä blogiasioita ehkä enemmänkin koneelta käsin niin ei varmaan selailisi niin paljon turhia juttuja 😉

  • chandelierhomeblog kirjoitti:

   Kiitoksia Miina paljon 💛 nyt jo huomaa eron miten paljon aikaa jää, tosin aika on mennyt sitten Game Of Thronesin parissa. Kaikkea hyvää 💚

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *