Hae
Chandelierhome

Kurjien kohtaloiden sohva

Olohuoneen lempikulmia, mutta ei missään rakkauvessa lemppari huonekaluja. On ollut tämä meidän aikaisemmin hallinnut jätti sohva. Sohva on niin iso, että siihen mahtuu 12 henkeä istumaan tiiviisti ja se on ollut paikka missä on kulutettu aikaa enemmän kuin kehtaa myöntää.

Lempihuonekalu tämä sohva ei kuitenkaan ole, koska siihen alkoi aika äkkiä tulla ikävää narinaa. Ikävä narina herkiää, kun moduuliosia tyrkkii kohdilleen ja äänettömästä istuinmukavuudesta saa nauttia päivän pari, jolloin narina taas alkaa.

Monet kerrat on tehnyt mieli tuikata koko sohva tuleen ja harmittaa kun oltiin niin typeriä tätä ostaessa, että uskottiin korkean hinnan takaavan laadun (3t->)

Ehdin joskus jo vaipua sohvan suhteen epätoivoon, että se on ja pysyy. Kunnes meille tuli Vilijonkka.

Isosta sohvasta – medium kokoon

Vilma teki sohvalle temput ja virtsasi siihen niin, että hajut tarttui ikävästi tyynyihin. Sain vihdoinkin hyvän syyn heittää kusisen runko-osan, joka samalla on ollut se pahin narina kohta ikinä hus helvettiin ja nyt meillä on sohva joka ei narise, ei haise ja on kooltaan normaali. BOOM. Mikä tila sen myötä avartui.

Ison sohvan osien purkaminen ja ”uuden” sohvan tällääminen oli stressaavaa puuhaa ja sen myötä annoin vihdoinkin siunaksen K:lle että hankitaan se (hirveä) mekanismituoli, jota hän on jo pitkään haaveillut mutta valitettavasti se ei ole olkkariin mahtunut (hah). Nyt on ehkä kaikki tyytyväisiä.

Blogi hiljenee toukokuun aikana, kuten Instagram. Vielä ehtii sielläkin kurkkailla hetken kattokruunukodin taivalta. Linkki Instagram tiliini tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *